HAYAI SUSHI DEN HAAG

HAYAI SUSHI DEN HAAG Heerlijke sushi!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 505 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Hayai Sushi Den Haag. Meer weten? Ontdek meer

5 aug 2022 om 18:52 advocado was oud! uranaki tempura ebi rol zat geen garnaal in maar iets heel raar en oud in plaats van! Ik ga hier niet meer bestellen!
1 aug 2022 om 23:48 1 hour and 40 minutes waiting for the order. I didn't receive any call to say that the order was delayed. At least I received the free rolls that they say you get, spending 15 € or more, and they read the details of your order (I asked for no mayo)
28 jul 2022 om 19:48 Helemaal top
28 jul 2022 om 18:14 Op tijd besteld en aangegeven dat ik de bestelling wilde krijgen o 18:00. Uiteindelijk bijna 2 uur gewacht! Geven aan dat je gratis sushi rol krijgt, nooit gekregen. Valse reclame die gratis rol.
28 jul 2022 om 8:05 Heerlijk gegeten, lekkere sushi en tempura (garnalen), doordat ik €15,- bestelbedrag had kreeg ik er een extra California roll bij. Hele leuke culinaire verrassing. Ik kom terug :-)
26 jul 2022 om 13:33 Heerlijk eten. Ben erg tevreden! En zal dan ook vaker bij jullie bestellen.
23 jul 2022 om 20:12 Eten was top en super snel bezorgd
23 jul 2022 om 13:45 Mijn sushi was niet vers! Ik moest ook meer dan 1.10 uur wachten. Onacceptabel…Ik ga verder zoeken!!
22 jul 2022 om 21:56 Lekker eten, duurde helaas wel lang voordat het bezorgd werd maar was niet koud.
21 jul 2022 om 14:08 Duurde heel lang voordat ik n eten kreeg, geen soya saus terwijl ik sushi had besteld. Eten was een beetje smaakloos, heel jammer
21 jul 2022 om 0:14 de smaak was wel oke. beetje prijzig allemaal en de sushi viel steeds uit elkaar. dat was wel erg jammer, helaas geen volgende keer.
20 jul 2022 om 12:18 Yakitori had geen smaak en werd bezorgd terwijl alles uit de verpakking lekte. Alles was verpakt alsof het gewoon bij elkaar gegooid was. Bezorging duurde langer dan aangegeven. Geen aanrader.