HAYAI SUSHI DEN HAAG

HAYAI SUSHI DEN HAAG Heerlijke sushi!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 969 beoordelingen
1 dec 2020 om 20:15 Excellent sushi
1 dec 2020 om 17:49 Heerlijk gegeten en vriendelijke bezorger.
30 nov 2020 om 12:42 Het was heerlijk zoals altijd+ gratis rol gekregen
30 nov 2020 om 9:27 sushi pakket was lekker vers we hebben genoten, ik bestel altijd hier als ik sushi wil eten. Eerlijke prijzen en vanaf 15 euro extra sushi rol gratis erbij.
30 nov 2020 om 8:48 Had een tijdsbestelling geplaatst voor half 8 Om 5 uur gebeld of ze het om 6 uur konden bezorgen Kwam netjes op tijd aan en sushi was echt lekker! Topkwaliteit Volgend weekend weer!
30 nov 2020 om 4:19 Heerlijk echt genoten van m’n pokebowl! :)
30 nov 2020 om 0:01 Super ben vaste klant
29 nov 2020 om 23:28 Was heerlijke sushi. En precies op de juiste moment bezorgd ik heb geen klachten of negatieve reacties. Was heerlijk heel erg bedankt❤️
29 nov 2020 om 23:25 Heerlijk crispybox en super lekker California rol. Super snel bezorgd en heer erg verse.
29 nov 2020 om 19:59 Vergeten: gember & California roll
29 nov 2020 om 18:56 Ik had om 17.52 eten besteld wat 40min zou duren. Ik kreeg uiteindelijk om 20.28 het eten bezorgd. Vanaf een uur al gebeld, maar kreeg enkel te horen dat het heel druk was.
29 nov 2020 om 15:44 Slecht! Nooit meer! 2 uur lang! Niet eens een sorry of een compensatie! Telefoon werk niet! Nooit in mn leven zn slechte ervarimg en VIEZE eten! Niet bestellen! Zeer teleurgesteld!