HAYAI SUSHI DEN HAAG

Recentebeoordeling


5 sterren uit 1441 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Hayai Sushi Den Haag. Meer weten? Ontdek meer

29 feb 2024 om 22:51 NIET BESTELLEN ! Ik belde na 1 uur op en de bestelling was de deur nog niet uit en ik gaf aan dat ik het niet meer wilde hebben. En vervolgens namen ze nooit meer op, de bestelling kreeg ik uiteindelijk 2 uur later binnen en ze waren niet aardig.
29 feb 2024 om 22:46 Estimated delivery time was 1 h. 1,5h later still no food, the guy on the phone told me, it should be there in the next few minutes.. 30min further still no food and no response to my phone calls. After more than 2 hrs, it was delivered to the recept
29 feb 2024 om 22:36 Kwamen meer dan 1.5 uur te laat, na 22 uur. Had inmiddels al gegeten en bestelling weer mee terug gestuurd. Snap de positieve beoordelingen niet
29 feb 2024 om 21:42 Eten is nooit bezorgd
29 feb 2024 om 21:18 Eten nooit ontvangen. Helaas moet 1 ster
29 feb 2024 om 21:07 2,5 uuur gewacht op sushi die niet te eten is
29 feb 2024 om 21:01 Don’t even think on ordering there ! It took 2 hours and 20 mn to arrive. And they dare to advertise a “delivery express”. I called them after 1h45 and they pretended it’s about to arrive, and were quite impolite on the phone. Well, Not any more.
29 feb 2024 om 19:11 Rano delivered our food, he was very nice and kind!
29 feb 2024 om 16:02 Eten was lekker! Topbezorger Rano
29 feb 2024 om 9:42 Sushi en poke ball waren echt super lekker. Zeker voor herhaling vatbaar. Bezorger Rano was beleefd, aardig en op tijd.
29 feb 2024 om 8:19 Good food and friendly delivery by Rano
28 feb 2024 om 22:46 Aras was goeie bezorger